FREDAG ÄNTLIGEN!


Godmorgon på er i det underbara soliga vädret 😀

Idag va jag uppe tidigt för att väcka och hjälpa mina småbröder till skolan. Jag själv börjar inte jobbet förens 11:00 så jag är uppe i god tid nu. Älskar när man inte behöver stressa på morgonen, man kan lixom koka sina ägg, fota frullen, dricka cellan i lugn och ro, blogga och faktiskt hinna göra sig iordning och vakna sen ta sig till jobbet innan det är dax. Idag är en sån morgon då jag har all tid i världen känns det som – Skönt det :)

Tråkigt nog är jag fortfarande sjuk, blir verkligen inte av med denna förkylning och rethosta. Känner mig ändå okej till att jobba idag, får se om jag orkar ända till 17 annars får jag nog gå lite tidigare. Underbart med fredag och helg nu, trots att jag jobbar imorgon också men då bara 4 timmar hihi.

Hoppas ni får en riktigt bra helg sötnosar!

IMG_1681

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>