Jobblördag!


Godmorgon sötnosar!

Ställde klockan och fick gå upp tidigt idag, 07 en lördagsmorgon ska lixom inte va okej… Men är förvånad över hur vaken, pigg och glad jag är ändå haha. Börjar jobba vid 09 så ska ta och cykla bort om ett tag, tänkte att jag passar på att blogga lite innan.

Igår va det mysfredag hela kvällen, hade det jättebra! Planerna för idag är inte helt bestämt än, jobbar i alla fall till 13 sen får jag också helg och lite ledigt :)

Vi hörs mer och med skojsigare inlägg senare idag!2015510114943981801761_sbig

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>