Sjukling, söndag och kvargkalas!


Godmorgon på er sötnosar!

Först måste jag bara skriva att wooow va skoj att Måns vann igår, så duktig och så himlans kul att han tog hem allt! Jag har vart lite frånvarande ifrån bloggandet men är fortfarande sjuk och känner att jag faktiskt har lite annat att tänka på då och prioritera. Vart barnvakt hela helgen också… Är fortfarande inte piggelin alltså, vet inte varför denna förkylningen och hostan inte vill släppa, och just nu känns det som om det inte blir nått bättre heller så det är verkligen sjukt jobbigt.

Låter som en anka och hostar ungefär varannan minut – Tjoooho!

Vad händer idag då? Ska ut och lägga mig i solen ett tag, galet så underbart väder vi fick vakna till idag. Ätit massa kvarg till frukost, ett riktigt kvargkalas haha! Hoppas ni får en toppendag 😀IMG_1157

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>