Måndag – Ny vecka!


Hejsan på er :)

Måndag och ny vecka igen, tiden bara rusar iväg och helgerna går verkligen såå fort. Inte många veckor kvar nu tills sommarlovet, såå skönt! Idag har jag jobbat, slutade vid 15 sen har jag gjort lite saker nu efter innan jag nyss kom hem. Är förvånad över hur pigg jag är, brukar annars va helt slut när man kommer hem efter att ha jobbat lite längre pass och så är det ju måndag idag också men är himlas pigg trots det vilket är skönt :)

Ska duscha av mig sen får jag se vad som händer ikväll, ska kanske in till Kalmar en sväng och träffa en kompis, äta lite, umgås och bara ha det mys.

Vi hörs om ett tag igen, ska visa er en liten sak då hihi 😀

IMG_0621.JPG

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Måndag – Ny vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>