Har för lite tid!!


Hejsan, godkväll, förlåt och blääää…

Min tid om dagarna räcker verkligen inte till ( bläää ), hade behövt minst 3-4 timmar till – Det hade vart helt perfekt! Men i alla fall jag jobbar på för fullt, lär mig mer och mer för varje dag som går och kassan flyter på bra nu hihi, så skönt! Jobbade till 16 idag sen direkt efter det så tränade jag och hann med och sola, blivit en liten brunis nu igen. Älskar att vara brun, man mår lixom så mycket bättre på nått sätt och ser pigg ut 😀

Ska lägga mig och sova nu, jobb även imorgon och känner att jag verkligen måste sova ut lite. Börjar vid 09 och jobbar till 16 imorgon också sen på kvällen blir det mys, matlagning, bloggning och massa sånt där annat som ploppar upp och snor tid ifrån mig, lite Celsiusdrickande bland annat!

Godnatt sötnosar!

IMG_5951.JPG

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Har för lite tid!!

  1. Va lite uppdate de är nu för tiden, slarviga inlägg och massa ursäkter och ”jag lovar att imorgon”, tråkigt! Gillar att följa din blogg men tråkigt när du inte uppdaterar lite bra längre! 😔

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>