Hej Hjärtan!


Nu va det två dagar sedan jag va inloggad här på bloggen, skrev samt publicerade nått…

Jag vill absolut inte skylla på nått eller komma på någon undanflykt till varför jag inte uppdaterat utan kan bara säga såhär… Haft mycket annat i huvudet, jobbat en massa och inte prioriterat bloggandet så bra helt enkelt. Nu släpper jag dessa ”dåliga” bloggdagar bakom mig och startar om lite på nytt efter några riktigt dåliga dagar här på bloggsidan i alla fall. Kollade min statistik, och jag måste bara säga att jag blir såå glad att ni ändå kollat in, inte hänt så mycket på den trots att jag som sagt inte uppdaterat eller vart aktiv här. Så det värmer verkligen att ni ändå tar er tiden till att kolla in, sötnosar!

Jag ska verkligen ruska om mig, få tillbaka bloggfingrarna och köra på som tidigare! Under dessa dagarna jag vart såhär seg har jag som sagt haft massa annat i huvudet och hittat på massa olika saker. Bland annat har jag jobbat massor, varje dag faktiskt! Shoppat en massa, umgåtts med en sötis ( haha där kom den igen) varit med vänner, festat och bara haft det himla bra faktiskt 😀

Ska slänga upp lite bilder om ett tag ( och nej inte om 3 dagar…) på min shopping, festbilder och annat. Hoppas allt är bra med er och att ni haft en kanonbra helg.20152151648522050801761_sbig

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>