Godmorgon fredag!


Idag ringde klockan tidigt och det vart såå jobbigt att kliva upp då jag absolut inte sovit nått inatt, vart varmt, ljust och kunde helt enkelt inte somna bara haha… Ska börja jobba nu vid 10 om ca en timma, lär väl bli en sån där tröttisdag idag, får klunka i mig en Celsius så jag orkar sitta i kassan hela dagen :)

Senare ikväll sen får jag se vad som händer, har inte planerat det än. Jobbar imorgon också så kan väl inte flänga iväg allt för långt och för länge… Vill passa på att säga till alla som tar studenten idag ett stort grattis och njuuuuut 😀

KRAMISAR

Bild1

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>