Lång dag idag!


Hejsan på er och god kväll :)

Idag har min dag vart sjukt lång känns det som… Klev upp tidigt för att äta frukost ( jordgubbar med mjölk, sommarfrulle standard ) sen fixade jag mig och drog mig bort mot jobbet, va ett långt pass idag, mellan 10:00-18:00 men imorgon blir det endast 3 timmar så det är lyx. Ska äntligen imorgon få ta vara lite på solen också, vart inne på jobbet nu de senaste dagarna när det vart såhär underbart väder men imorgon ska jag också njuta efter att jag slutat!

Tänkte berätta att jag igår red min lilla ponny, va evigheter sedan sist pga min skada i foten men igår kunde jag bara inte låta bli så blev en liten sväng barbacka hemma på gården. Imorgon blir det en liten tur i skogen med henne också, mys! Tänkte skriva ett lite länge inlägg angående min fot då många undrar hur det är med den, vad som hände och hur det kommer bli framöver, så imorgon tänkte jag dela med mig av ett inlägg om det.

Kram kram

2015510153717340801761_sbig

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>