En ledig dag!


Hejsan och god kväll :)

Idag har jag faktiskt vart ledig, äntligen heldag ledigt! Denna dagen har vart himla behövlig, har bara tagit det lugnt och haft det kanonbra. Va iväg en sväng i eftermiddags annars har jag bara vart hemma och tagit det lugnt helt enkelt. Imorgon är det långdag på jobbet men innan det ett besök hos tandläkaren haha!

Veckan jag har framför mig består av bara tre dagar jobb – Lyxigt! Onsdag och torsdag är jag ledig samt hela helgen. På onsdagen ska jag till frissan för att bli blond, som jag längtar 😀

Hörs av imorgon igen, ha det bäst!

DSC_0523

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>