En sån där lång dag igen!


Hej hej :)

Nu kan jag äntligen sitta och skriva av mig lite här på bloggen efter en riktigt lång dag med massa att göra. Dagen började med att klockan ringde vid 07 i morse, då va det dax att kliva upp och fixa sig för att sedan åka till tandläkaren. Härlig start på nya veckan att behöva gå till tandläkaren haha… Efter det kändes det onödigt att ta sig hem eftersom jag vid halv 10 skulle börja jobba så köpte med mig en dricka och gick ner och satte mig i hamnen en timma för att njuta lite av solen innan jag skulle in och sitta i kassan hela dagen. Dock klantade jag mig och satta mig i kåda, en plankjäkel utav typ 500 vart det kåda på och självklart vart de den jag sätter mig på, typiskt!

Så på min rast sen stod jag och tvättade mina favvo byxor haha 😀

Slutade vid 18 sen har jag bara vart ute i stallet, lagat mat och kopplat av lite. Ska snart faktiskt lägga mig då jag är helslut i kroppen, lång dag idag helt enkelt. Hoppas allt är bra med er!

Bild1

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>