Frisörtid igen!


Tänkte berätta att på onsdag är det frisörtid som gäller igen för min del, haha många tror väl jag bor där då jag är hos frissan typ heeeeela tiden men nejdå, bara sjukt kul 😀

På onsdag så ska jag i alla fall ta ut mitt löshår och ljusa upp mitt hår så mycket som det bara går. Kommer väl säkert bli sådär gul-orange och fin men men det gör inte så mycket, ska äntligen få bli ljus nu igen! Kommer väl säker behöva göra det två gånger för att få till exakt den nyans jag vill så får stå ut med lite knashår ett tag om det nu blir så tills jag får den fina blonda nyansen och akn sätta i löshår sen igen. Många kanske undrar varför jag ska bli ljus igen när jag nyss blev mörk, trivdes helt enkelt inte lika mycket som när jag vart blond, sen är det bara lite roligare över lag att vara blondin haha 😉

Två gamla resultat här under…

Bild1

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>