Hej hjärtan!


Hejsan och god kväll på er!

Idag har vart en himla rörig och jobbig dag för min del… Smått kaos på jobbet under förmiddagen när jag jobbade då det vart så mycket folk sen när jag kom hem på eftermiddagen hände en lite otäck grej som jag lämnar utanför bloggen. Nu är jag i alla fall hemma, ligger i min säng på mitt rum och tänkte skriva några rader här innan jag ska sova. Imorgon ska jag upp tidigt för att sedan åka in till Kalmar där ett frisörbesök väntar, som jag längtar hihi!

När jag väl är inne i stan imorgon blir det att kolla om någon söt klänning inför midsommar på fredag samt lite kinamat i magen. Vi hörs imorgon igen, kommer då också bild på hur håret blir efter första omgången mot blond igen :)

Bild1

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Hej hjärtan!

  1. Hej! Jag har äntligen gått ut på min blogg och berättat om min livs resa som just har börjat :) Vill du veta mer och är nyfiken ? Gå in och läs, det skulle betyda så otroligt mycket för mig :) det har förändrat mitt liv till det positiva, kan även bli din verklighet med om du är intresserad :) massor med kramar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>