Kort jobbvecka!


Hallojsan sötnosar!

Ligger just nu i min säng helt utslagen efter en lång stressdag på jobbet. Allt har gått i ett hela dagen idag och det känns verkligen nu när man kom hem och fick pusta ut lite – dötrött och snurrig i huvudet haha!

Va ledig igår sen är jag ledig på fredag och hela helgen så jobbar endast imorgon och på torsdag också, skönt! På fredag ska jag äntligen göra det sista med mitt hår, ännu ljusare samt förlängning på det 😀 I helgen åker jag även iväg fredag till lördag för shopping, mys och lite avkoppling, behövligt behövligt!

IMG_8521.PNG

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Kort jobbvecka!

  1. Hej; undrar bara om dina ”gains” (proteiner m.m) gör så att du får finnar & om du kunde skriva ett inlägg hur det påverkar dig, positivt som negativt, vart du köper det osv. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>