Blondt och långt!


Hejsan på er sötnosar!

Oj vad länge sedan det va nu som jag skrev här, bloggen har verkligen legat på hyllan ett par dagar nu så känns som det är dax att ta tag i att och skriva av sig lite.

Dessa dagar som ”bloggfri” har jag fixat mitt hår, shoppat en massa, ätit gott, myst, vart på sjön, åkt skoter över till Borgholm samt bara njutit av lite ledighet ifrån jobbet. Funderar fortfarande på det här med om jag ska ha kvar min blogg eller lägga den åt sidan helt. Måste tänka igenom lite till så får vi se hur det blir. Slänger upp två bilder här under på hur mitt hår blev i alla fall efter ett besök hos Rapunzelofsweden! Supernöjd 😀IMG_7174.JPG

IMG_7138.JPG

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Blondt och långt!

  1. Snälla, fortsätt med bloggen. Det behöver inte vara så långa inlägg, räcker med bilder och en liten kort text.

  2. Fortsätt blogga!!! Jag älskar din blogg, iaf förr när du uppdaterade med små korta inlägg hela tiden och ibland något längre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>