Bra dagar!


Hejsan hjärtan!

Sitter nu mitt uppe i natten och tänkte skriva av mig lite här på bloggen haha…

Verkligen haft fullt upp de senaste dagarna, jobb, vart på sjön, va inne i O-hamn fre-lör och bara haft det bra och härligt i det underbara vädret som vi haft nu. Idag jobbade jag långpass och stängde vid 22 sen blev det grillning ute på en brygga, mys och bara avkoppling.

Superhärligt att ha en ledig dag imorgon dock ska väl vädret inte va på topp men men det gör inte så mycket. Ska in till Olivia inne i Kalmar imorgon för att umgås lite med henne sen får jag se vad som händer mer imorgon, ska visa upp lite nya grejer imorgon på bloggen, så vi hörs imorgon igen :)

IMG_7634.JPGIMG_7666.PNG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>