Mysiga dagar!


Hejsan på er!

En vecka sedan eller nått, sen jag skrev sist..? Fy så dålig jag blivit på att uppdatera här alltså, de roliga är att så många dagligen kollar in ändå, knasigt! Vet inte hur många gånger jag försökt intala mig själv att ta tag i detta och skärpa till mig, men så kommer annat i vägen och det där ” jag tar det imorgon” haha får bli slut på det nu!

Haft helt underbara dagar i alla fall trots att jag jobbat väldigt mycket. I lördags så va jag ute en sväng i stan med Adam, åt lite gott, träffade lite folk och bara hade det mysigt. Söndagen va det filmdag men lite hemlagad mat i magen och äckelväder ute – Perfekt för mysdagar då ju :) Igår jobbade jag kväll och idag är dagen fullbokad med ett par grejer, ledig idag i alla fall- skönt det! Ska skaka om mig lite och se om jag kan hitta det där bloggfingrarna igen, tycker ju det är superkul när jag väl sätter mig här och skriver men måste lixom komma dit och det har tydligen vart väldigt svårt senaste tiden haha…

Hoppas allt är bra med er, vi hörs och det är snart… Det lovar jag 😉

IMG_7893.JPG

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Mysiga dagar!

  1. Måste bara säga att jag älskar bilden på dej och han den där ”Adam” ser verkligen jätte mysigt ut:) är det din pojkvän?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>