Jobb, shopping, squats och sol!


Hejsan finingar!

Puuuh vilken dag jag haft idag… Började med att jag klev upp vid 5 i morse efter att ha somnat runt halv 3 inatt (knastrött!!) öppnade på jobbet idag sen jobbade jag bara fram till två innan jag sedan åkte in till stan coh shoppade lite i det underbara soliga vädret. Ikväll har jag städat mitt rum och tidigare solade jag samt kämpade mig igenom 250 squats och lite andra gosiga rumestumpövningar haha.

Ligger just nu hemma och i min egna säng och tänkte att jag passar på att skriva lite innan jag slocknar. Supertrött efter denna dagen men dagen har faktiskt vart jättebra 😀

Imorgon börjar jag inte förens vid klockan 16 så tänkte hinna med lite på morgonen och förmiddagen så klockan är ställd på 08, då dax att upp och hoppa – Träna, möjligtvis en tripp till frissan och kanske lite solning om vädret är lika härligt som det vart idag! Ha det super så hörs vi imorgon igen :)

IMG_7974.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>