Vilken underbar dag!


Hejsan hjärtan!

Vilket underbart väder vi har och vilken kanondag jag har. Har legat och gottat mig i solen, hunnit med att träna samt fixat lite ute i stallet och pysslat med min ponny. Om ca 2 timmar börjar jag jobba sen jobbar jag tills sent ikväll. Ikväll är det bara jag och Fanny som jobbar – Fest! Haha kul att de satt ihop oss två ensamma på ett kvällspass 😉 Underbart med en ledig dag imorgon innan jobbhelgen, har dock väldigt goa pass i helgen så är inte mycket att klaga på.

Bjuder på en nytagen bild – Morgonfrissan är på topp haha…..

IMG_7997.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>