Mysig helg med favoriten!


Hejsan!

Ännu en helg på sommarlovet som börjar gå mot sitt slut, en riktigt bra och mysig helg! I torsdags så jobbade jag och Fanny på kvällen och stängde Konsum tillsammans sen cyklade jag direkt hem och under tiden snackade jag med Adam som överraskade mig och plötsligt stod utanför min dörr när jag kom hem sen – Söt!

I fredags va jag ledig, målade staket hemma, åkte vattenskoter och stannade till mitt ute på sjön för att äta( sååå mys!!)  på kvällen sen åt Adam och jag raggor. Haha vi fick nått flipp och åkte och köpte raggmunk och lingon på Ica 5 min innan det stängde och satt och smaskade på de när vi kom hem.

Igår fick jag vakna i lite panik, fick hoppa in och börja jobba 1 timma tidigare och stressa då det inte fanns någon till att öppna på jobbet… Men det gick bra i alla fall och jag jobbade bara till 13 sen blev det myslördag med taco på kvällen och en tripp till O-hamn. Medans alla satt ute på krogar och åt mat och drack kom vi för att sola, haha så nu är vi två brunisar :)

Idag blir en spontandag, inga måsten eller planerade grejer att göra, jobbar senare i eftermiddag sen men fram tills dess får dagen bli lite som den blir. Adam och jag ska nu i alla fall fixa till en riktigt söndagsfrulle :)IMG_8139.JPGIMG_8152.JPG

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Mysig helg med favoriten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>