Rump/Sture P byxor och ett par dojor


Godmorgon hjärtan!

Hoppas ni sovit gott, själv vaknade jag för cirkus 30 min sedan. Kände att jag behövde sova ut ordentligt och det gjorde jag verkligen idag. Sitter nu och klunkar på en Celsius – Citron/Lime! Börjat tycka om den smaken igen efter ett antal veckor med endast coola och apelsindrickande.

Idag har jag endast ett träningspass planerat innan jag sedan ska jobba ikväll. Älskar typ att jobba kväll, det är så himla chill bara speciellt när man är på golvet. Man går lixom och plockar lite varor, får blippa extraprisetiketter och sätta på produkter som håller på att gå ut, slänga dålig frukt ( ja det är kul ) sen får man gå och hänga lite med Fanny som sitter i kassan hela kvällen.

Nu till rubriken på detta inlägget…..

Senaste tiden har jag shoppat gaaaalet mycket, lite smått läskigt mycket faktiskt. Tänkte dela upp allt i lite olika inlägg så idag tänkte jag visa de byxor jag köpt samt så skickade jag efter ett par nya snygga skor!

Så alltså två ”rumpbyxor” ifrån Freddy sen ett par ” Sture P” byxor ifrån Aima ( hahaha ja materialet och modellen på de byxorna skriker sture P ) Armbanden är ifrån Nelly.com – Marc Jacobs :)IMG_1774 IMG_1777

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>