Svar på några av era frågor!


Efter ett lite längre uppehåll med bloggandet så har jag fått mängder med frågor ifrån er läsare samt följare på Instagram. Tänkte svara på en del här under så hoppas jag ni ska bli nöjda över svaren :)

– Har du inte saknat att blogga nu när du inte gjort det på ett tag?

Jo men absolut det har jag, fast det är ju ändå jag själv som valt att bloggen hamnat åt sidan. Jobbat massa, vart med vänner och en hel del annat. Bloggen har lixom tyvärr halkat åt sidan då. Men sen för någon dag sedan när jag ändå insåg att så pass många kollar min blogg dagligen, jag ligger kvar på topplistan och jag får in pengar ifrån bloggen varje månad så bestämde jag mig för att verkligen ta tag i den igen – Ett bra val jag gjorde tror jag!

– Kommer du fortsätta jobba på Konsum nu i höst?

Vi sommarjobbare blev schemalagda 8 veckor och vår sista vecka är första veckan i augusti. Så egentligen har jag bara helgen och nästa vecka kvar av mitt sommarjobbande men jag blev förfrågad mer jobb så det har jag tackat ja till, dock bara till viss del då jag har ett år kvar i skolan. Men kvällar, helger och lite andra tillfällen har jag fått jobb så jag kommer va kvar på Konsum ett tag till :)

– Hur har du råd med att gå till frisören varje månad samt shoppa så mycket saker?

De pengar jag får in varje månad ifrån jobb,bloggande och ”pluggstöd” fördelar jag på sånt jag prioriterar och tycker är viktigt samtidigt som jag lägger undan och sparar en del.

– Är du tillsammans med Adam?

Ja vi är tillsammans och har vart det nu i ca 5 veckor… ( många frågor om Adam samt han och mig så det kommer i ett annat inlägg )

– Ska du bo på skolan dit sista år där?

Inget är helt bestämt än, kanske ska bo i lägenhet i Kalmar istället eller pendla hem till gården och stallet varje dag om jag inte får med mig min ponny till Kalmar – Inget helt bestämt än alltså.

Fler svar kommer…. KRAMISAR

Bild1

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Svar på några av era frågor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>