Fredag och lördag…


Hejsan på er :)

Just nu sitter jag hemma hos Adam och tänkte passa på att blogga lite medans han fipplar med nått på tvn. Tänkte berätta vad vi gjorde för skoj igår vilket gjorde att tiden bara rusade iväg och tid för dator och bloggen försvann helt, tråkigt nog… Men sjukt skoj hade jag i alla fall och himla mysigt. Vi tog oss faktiskt en spontantripp till Norrköping för shopping, mys och mat. Hittade oss lite gott och blandat som vi fick med oss hem – Riktigt trevligt och mysigt hade vi det!

Idag har väl inte hänt allt för mycket. Min klocka ringde vid halv 6 i morse sen va jag på jobbet vid 6 och räknade kassorna, öppnade vid 7 och jobbade fram till 14… Sen har Adam och jag bara tagit det lugnt, ätit mat och sovit typ.

Denna helgen har gått sjukt fort, men varje helg är lika underbar när min lilla favorit är hemma och man får spendera tiden med han. I,morgon ska vi in till Kalmar och fixa ett par grejer och så blir det säkert lite shopping och mat i magen där inne med innan en jobbkväll.IMG_8477.PNG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>