Ny vecka igen – sista hela jobbveckan!


Hejsan favoriter!

Precis duschat, fått i mig två ägg, klunkat en Celsius och hoppat in och ur massa nya snygga kläder jag köpt senaste tiden som jag inte hunnit testa än haha….

Sov hos Adam inatt och vid halv 5 i morse åkte han upp till Stockholm så då fick jag sova vidare, hade ställt klockan på 08:00 men min mobil hade dött i morse så slutade med att jag vaknade vid 10:30 istället – Haha tur jag inte skulle börja jobba idag på morgonen. Inne på min sista ”hela vecka” på jobbet nu. Tänk va fort dessa 8 jobbveckor har gått, helt galet! Har fått fler jobbtimmar med de ligger lite utspritt så nu är jag faktiskt inne på den sista hela veckan innan jag sedan har en veckas ledigt sen kör skolan igång och mitt sista år där.

Bild från igår på mig och min favorit när vi va inne i Kalmar och traskade runt lite :)

IMG_8484.JPG

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Ny vecka igen – sista hela jobbveckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>