Myskläder och färgfundering!


Hejsan och godkväll på er :)

Idag har jag jobbat hela dagen, började vid halv 10 och slutade vid 18 sen åkte jag och solade innan jag handlade lite käk. Sitter nu i myskläder, fått i mig lite mat i magen, duschat av mig och ska nu lägga mig och kolla en film ( film? omg vad hände med hon som aaaaaldrig kollade film förr…..) Haha kände för det nu ikväll bara!

Jobbar imorgon också sen på torsdag är jag ledig på förmiddagen och ska då till frisören – Jiiiipiiie 😀

Ska antingen bli ännu ljusare, typ vithårig sen lägga i ”grå” slingor eller ska jag lägga i lite bruna, får se vad jag bestämmer mig för när det väl är dax och jag sitter där i stolen. Hörs imorgon igen och då med lite skojsigare inlägg!

Kram kram

IMG_8260.JPG

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Myskläder och färgfundering!

  1. Skulle du inte börja blogga mer? Kollar in här ofta för att se om det kommit upp nytt,då du lovade att blogga ofta men nej de har inte hänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>