Jobbkväll och nu myskväll…


Hejsan på er och godkväll!

Ikväll va jag tillbaka på jobbet igen efter att ha fått ”sjukskriva” mig två kvällar då jag va med om en grej i torsdags… Idag är jag piggare och det gick faktiskt himla bra och jobba trots allt. Stängde vid tio sen åkte Adam och jag och handlade lite, nu väntar vi på att mackorna i ugnen ska bli klart – såå gott och så mys!

Klockan är ställd tidigt imorgon för en tripp in till Kalmar, Ikeamys och lite shopping väntas. Tänkte imorgon visa er lite nytt här på bloggen och tipsa er om en grej, håll utkik! Hoppas ni har en härlig lördagskväll :)

IMG_8814.PNG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>