Äntligen fredag igen!


Godmorgon på er :)

Äntligen fredag igen, denna vecka har faktiskt gått himla fort tycker jag och det är väl skönt det! Ledig nu på förmiddagen så tänkte passa på att hinna med och träna samt rensa lite kläder innan jag ska jobba ikväll. Får hem massa nya kläder hela tiden så då måste lite gammal ut annars blir det kaos haha. Tänkte faktiskt slänga upp lite plagg här på bloggen, både lite använda men även oanvända kläder som jag kan sälja till billigt pris. Känns ju som jag lika gärna kan slänga upp det här än att bara lämna bort det…

I helgen har jag 3 grejer planerat efter att jag har jobbat lördagsförmiddagen och det är att jag ska ut med Carro på kvällen imorgon, sen så ska Adam och jag in och planera en resa och fotograferingen som skulle blivit av förra helgen blir denna helgen istället – Hoppas på bättre väder nu då 😀

Kramisar så hörs vi!

IMG_9095.PNG

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Äntligen fredag igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>