Onsdag!


Godmorgon sötnosar!

Nu har jag haft mig ett par bloggfria dagar men är nu tillbaka som vanligt igen. Under dessa dagar har jag jobbat, shoppat, ätit gott, myst, planerat miniresa och öppnat paket. Haft rätt så bra dagar helt enkelt :)

Idag ska jag jobba lite senare men innan dess ska ett träningspass hinnas med samt några minuter i solariet, kan va det skönaste som finns sånna här lite grå och tråkiga dagar. Slänger upp en bild här nedanför på 4 nya plagg, fått hem 3 klackskor också, bild på det senare!

Kramisar

IMG_1805

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>