Skosjukan!


Hejsan hjärtan!

Hoppas allt är bra med er, själv har jag åkt på skosjukan…. Haha nä men är faktiskt sjuk, febrig och superförkyld. Anledningen till att jag skrev skosjukan är för denna vecka har jag matat hem 5 skor, aaajdå 😉

Tur man lärt sig gå i lite högre skor nu igen efter att jag krossade min ena fot för ca 1 år sedan och inte kunde gå på flera månader, nu ska dom allt få stå ut med lite högre höjder igen. Klackskor är nått av det snyggaste man kan bära enligt mig. Ikväll ligger Adam och jag hemma bara under ett stort duntäcke med tvbordet fullt av massa hemmakvälls gott, är dock så förkyld att jag inte känner smaken på nått, haha känns lite meningslöst att smaska en massa då men men.

Ha en riktigt härlig kväll!

IMG_1810

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>