Stockholm i två veckor!


Hejsan på er och godkväll :)

Just nu sitter jag faktiskt och skriver ifrån rummet jag kommer bo i två veckor framöver uppe i Stockholm. Jag och Fanny åkte upp hit i morse och ska tillbringa dessa veckor i hovstallet, vi ska ha praktik där under vardagarna. Känns riktigt häftigt att stallet ligger mitt inne i Centrala Stockholm, vi bor även här på deras innegård och jag trivs redan.

Ska bli kul att utforska lite här om kvällarna, shoppa, äta gott och bara ha det kul såklart :)

Det jobbigaste med denna resa är ju helt klart att jag kommer få vara ifrån min Adam såhär länge, men får väl se det positivt och tänka att det kommer vara extra mys när man kommer hem sen. Kommer blogga på så gott jag kan under dessa veckor, i alla fall ett inlägg om dagen. Ska ta mycket bilder här ifrån som jag kan visa samt skriva av mig ibland vad vi får göra, fränt att vi i alla fall ska ut och åka häst och vagn här i Stockholm med hästarna som brukar dra runt på kungen och drottningen här i staden vid speciella tillfällen.

Kramisar!

Bild över hovstallet.. ( tegelbyggnaden i mitten med träd samt buskar )

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>