Dag två här uppe i Stockholm!


Godkväll på er :)
Vid 05:30 ringde klockan idag och vid 06:30 va vi på plats i stallet för att rykta alla 14 hästarna innan de sedan skulle ut och köras inne i stan, 10 utav hästarna fick även bada innan dagen va slut och tror nog Fanny och jag vart minst lika blöta haha…

Vid fyratiden va vi i ordning fixade och ute på stan och sprang i lite butiker, riktigt tråkigt väder har det vart i eftermiddag/kväll men får väl hålla tummarna på att det blir bättre inom de närmsta dagarna. En jacka och lite smycken fick jag med ifrån stan i alla fall :)IMG_9794.JPG

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Dag två här uppe i Stockholm!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>