Över 10 timmars jobb idag!


Hej favoriter!

En riktigt trött och seg Michelle som sitter och skriver här nu. Idag har jag jobbat ute i stallet med alla hästarna i över 10 timmar – helt slut nu ikväll haha, inte dåligt att stå och putsa 14 hästar, sopa långa stallgångar och väga Hö samt fylla på underlag febrig och förkyld för det är precis vad jag är och det vägrar släppa, så jobbigt!!

När jag slutade vid 17 i eftermiddags så gick jag nästan direkt ut på stan och in på Åhléns där jag fick sitta som testdocka för make up stores smink, köpte även med mig lite produkter då jag fick kanonpris på det för att jag ställde upp och blev sminkad, inte så tokigt :)

Ikväll tar vi det bara lugnt,smaskar på lite gott och värmer oss under duntäcke, märks att det är höst nu – så kyligt om kvällarna..

Kram kram så hörs vi :)

IMG_9834.JPG

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Över 10 timmars jobb idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>