Redan hemma ifrån Stockholm…


Hejsan på er sötnosar!

Nu va det två, tre dagar sedan jag skrev av mig här men har kommit massa emellan och vet ni vad…? Jag är faktiskt hemma igen ifrån Stockholm. Skulle varit en vecka till men pga en grej så blev det att vi tog oss hem i måndags. Hade det i alla fall himla bra den första veckan, shopping, pyssel i stallet och en överraskning då min pojkvän kom ner i lördags och överraskade mig med hotell och shopping, så underbar är han!

Skönt att vara hemma i alla fall trots att jag kunde vart kvar en vecka till, haha men då hade man väl bara slösat massa mer pengar på skor och annat trams… Haha vet inte hur många skor jag köpt under september månad, min pojkvän köpte i alla fall dessa snygga skorna här under till oss, så nu är vi lite likadana om fossingarna 😉
Nu blir bloggandet som vanligt igen då jag har internet igen och vet ni vad, bloggen kanske flyttas i veckan :)

IMG_0092.PNGIMG_9979.PNG

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Redan hemma ifrån Stockholm…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>