Myskväll!


Godkväll på er!

Ikväll har jag och Adam vart inne i stan och shoppat och myst runt lite bara, blir nog en liten tripp in imorgon också för att köpa det allra sista inför halloween. Ska troligen på en halloweenfest imorgon samt på lördag så får se om jag ska klä ut mig samma båda kvällarna eller hitta på ännu nått skojsigt, ni får i alla fall se min halloweenoutfit samt sminkning i helgen, tror det kan bli riktigt fränt :)

Säger nu godnatt så hörs vi mer imorgon! Kul att ha kommit igång med bloggen lite nu igen och verkar som ni också tyckt det, ni har vart många här idag hihi!

IMG_1328.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>