Nystart!


Hejsan på er finisar!

Det va inte igår, förrgår eller förra veckan jag skrev nått här, utan för nästan exakt 1 månad sedan, haha…

Hejsan på er i alla fall, jag lever, har det bra och nej jag har inte glömt bort min blogg utan jag har själv valt att haft ett uppehåll ifrån den. Nu ska den startas upp igen i alla fall, och inom kort kommer bloggen troligen att flyttas, håller på att få hjälp med det, så länge kör vi på denna så länkas självklart den nya bloggen så fort den är klar :)

Frågan är vad man ska ta och berätta nu såhär 1 månad senare, omöjligt att dra allt som hänt, hade ju fått sitta och skriva i flera dagar och det hade nog inte alls vart så skoj för er att sitta och läsa om allt jag gjort senaste månaden. Så vi börjar från och med idag faktiskt så lägger vi alla de tidigare dagarna bakom oss och blickar framåt på allt det som ska hända istället.

Måste bara säga att det är himla skoj att så många dagligen kollat in här ändå trots att jag inte uppdaterat, bloggen ligger fortfarande kvar på topplistan och läsarantalet har inte sjunkit allt för mycket. Så himla skojsigt! Så nu är det väl dax att jag börjar leverera massa inlägg, bilder och annat skoj för att klicka igång bloggen igen för shiet va den har vart tråkig, verkligen!

Förresten ser ni den nya lite mer ”höstiga/halloween” headern jag fått?

Kramisar

IMG_2862

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>