3 från tidigare i veckan!


Hejsan!

Tidigare i veckan så fotades jag lite, tänkte slänga upp några bilder ifrån det här under :)

Vad har dagen idag att erbjuda då? Vaknade runt 8 sen gick jag bort och gymmade ungefär 1 timma innan jag sedan gick tillbaka hem och fixade mig lite god & större frukost. Adam jobbar fram till fyratiden så jag får väl städa lite i lägenheten, laga lite mat tills han kommer kanske samt börja fixa mig själv då vi ska in till Kalmar en sväng senare i eftermiddag sen. Hoppas ni får en härlig fredag, det är ju faktiskt helg nuuu 😀

Byxorna och toppen hittar ni på Bikbok & skorna kommer ifrån Nelly!

IMG_2791 IMG_2795 IMG_2854

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>