Halloweenhelg!


Hejsan och godmorgon, ett riktigt sent godmorgon haha…

Gårdagen va faktiskt himla mysig och skoj! Adam och jag va först inne i Kalmar och köpte massa olika smink, färger och annat skoj för gårdagens halloweenfest som faktiskt va helt okej. Vet inte riktigt vad verken jag eller Adam skulle föreställa men tyckte ändå det blev rätt så bra till slut haha :)

Sov ut riktigt länge idag, vi vart väl hemma runt halv 2 så idag fick det bli okej att sova bort hela förmiddagen. Dagens planer är inte helt bestämt än, men en till halloweenfest blir det senare ikväll sen, då med mina tjejkompisar.

IMG_1616.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>