Michelle <3 Toppar


Städade nyss min garderob, insåg att jag troligen inte behöver köpa toppar på ett jäkla bra tag…

Jag har alltid lidit av ”Toppsjuka” är GALEN i små söta toppar. Nästan alla ser typ precis likadana ut men små detaljer drar åt sig mina ögon, så knas att färgen på knapparna samt sytråden kan avgöra – Bara sjukt egentligen! Hinner inte ens använda alla innan nått nytt trillar in i garderoben. Men visst är det kul, kan väl dock erkänna jag har himla svårt att hitta den där stoppknappen hos mig själv när det kommer till att köpa toppar hehe :)

Lite av mina favoriter här under…

IMG_1706.PNGIMG_1705.PNG

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Michelle <3 Toppar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>