3 nya!


Mina senaste inköp tänkte jag visa er här under, denna gång faktiskt 3 fina klänningar :)

Ska upp till Stockholm i helgen på konsert kanske att man då ska slänga på sig någon av dessa. Älskar den bruna med långa ärmar, riktigt snygg! Den vita är himla fräck också och den hudfärgade lite mer enkel men ändå snygg. Tidigare har jag aldrig riktigt vart nått fan av klänningar men börjar faktiskt gilla det mer och mer, kanske för jag själv satt köpförbud på toppar? Haha får väl se hur länge det varar… 😉

IMG_1928.PNG
IMG_1925.PNGIMG_1926.PNGIMG_1930.PNG

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “3 nya!

  1. Tråkigt att du inte skriver vart du köper de du har på dig osv under bilderna, skulle varit mycket bättre blogg! Inget hat bara tips, vart är dessa klänningar ifrån? 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>