Godmorgon torsdag!


Hejsan och godmorgon på er :)

Sov på skolan inatt, kändes lite knas med tanke på att jag sovit med Adam varje, varje natt haha… Får se om jag tänker bo här i veckorna eller börja pendla, just nu har jag ingen aning faktiskt. Börjar efter lunch idag, så haft lite sovmorgon, hunnit med att duscha och nu tänkte jag blogga lite innan vi ska iväg och äta. Torsdag idag redan, veckan har rullat på fort och imorogn är det fredag, helg och jag drar upp till Stockholm för shopping, hotellmys och novemberlights – Ska bli riktigt skojsigt!

Hoppas ni får en härlig torsdag så hörs vi senare idag :)
IMG_2129.PNG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>