Fredag och snart Stockholm!


Hejsan sötnosar!

Åkte bussen till skolan idag på morgonen, så underbart att jag fick somna och vakna upp med Adam igen, och jag har nog faktiskt bestämt mig helt nu för att jag ska börja pendla varje dag till skolan istället, mer tid för ponnyn, Adam och annat. Idag har jag två lektioner bara sen åker jag hem med Agnes i eftermiddag, vid 4 sen så rullar bilen upp mot Stockholm så måste hinna packa ihop lite grejer och hämta upp Carro på vägen.

Ska bli jätteskoj att åka upp dit, lixom hotellfrukost, deluxrum, shopping och novemberlights :)

Hoppas ni får en riktigt härlig fredag och helg!

IMG_2076.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>