Kan vart det mest opassande!


Godmorgon favoriter!

I fredag så skrev jag så glatt att jag skulle åka upp till Stockholm för en hotellnatt, konsert och shopping. Slutade med att jag halkade på en matta hemma i lägenheten timman innan vi skulle åka så istället fick jag åka ambulans in till Kalmar. Min fot hoppade ur led och ett kärl sprack i min fot, hur opassande va inte detta lixom…

Jag mår lite bättre idag i alla fall, haltar på rätt gutt men haha det är jag ju van vid med tanke på vad som hände med min andra fot förra året, imorgon är det faktiskt exakt ett år sedan jag krossade den andra foten och fick göra en stor operation.

Så det blev som sagt inget Stockholm för mig, har tagit det lugnt istället, myst med min pojkvän och roat mig med att kolla klipp ifrån konserten på snap istället haha :)IMG_1670-2.jpg

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>