Återigen måndag!


Hejsan och god förmiddag på er :)

Vaknade upp med min Adam i morse men fick somna om och sova ett par timmar själv när han åkte iväg till jobbet. Nu är jag vaken, uppe ur sängen och sitter och äter lite frukost samt bloggar. Är hemma idag och så åker jag till skolan imorgon på förmiddagen.

Igår så vart jag så rastlös med tanke på att jag legat inne hela helgen med min onda fot så tanken va att vi skulle gått lite på stan igår men det va ingen bra ide, tror jag klagade minst varannan minut på hur ont jag hade i min fot så vi åkte och handlade lite mat istället och mös till med tacokväll igår.

Har tid på sjukhuset för foten så jag hoppas de kan se då hur den mår, känns inte så stabilt att gå runt på den i alla fall. Hoppas ni får en härlig måndag och bra start på nya veckan :)

IMG_2244.PNG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>