Ledig, tandläkartid och tokivrig!


Hejsan på er :)

Satt och skrev på ett blogginlägg länge igår och tryckte på ” Publicera” men märkte nu att det inte kommit ut och istället ligger och väntar i utkast, typiskt! Så nu sitter jag och skriver om inlägget helt och hållet istället. Torsdag idag i alla fall och jag är ledig ifrån skolan, skulle egentligen bara haft en lektion men har en tandläkartid som jag måste gå på så istället fick det bli såhär. Haha jag är expert på att flytta fram, byta och sjukanmäla mina tandläkartider och det är inte bra så idag måste jag verkligen gå.

Har inte tiden förens lite senare i eftermiddag så tänkte passa på att äta, städa lite och duscha. Sitter även tokivrigt och väntar på sms ifrån posten då jag har ett par primeboots som är på väg till mig, glaaaad tjej! Hoppas det är snygga och sitter bra och att det är framme redan idag!

Hoppas ni får en härlig torsdag, hörs lite senare idag :)

IMG_2222.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>