Materiell lycka!


Hejsan goingar!

Precis duschat av mig och ska nu få i mig lite mat i magen innan jag ska gå bort till jobbet för några timmar där ikväll. Va hos tandläkaren i morse och skar bort en bit av mitt tandkött som låg och irriterade mot två tänder, gjorde så fruktansvärt ont och det luktade helt dött i munnen efteråt, haha sjukt obehaglig lukt :)

Igår fick jag faktiskt hem mina otroligt snygga primeboots, perfekta höstskor! Imorgon blir det myslördag med shopping och god mat inne i stan med min favorit! Får se om jag kanske kan hitta mig en lite tjockare jacka då, det som står på näst på inköpslistan över behövliga grejer.

Hoppas ni får en härlig fredag och helg :)

IMG_2468.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>