Onsdag!


 Hej på er :)

Va några dagar sedan… Hoppas allt är bra med er! Själv mår jag väl hyfsat bra, dock himlans ont i mina fötter pga att jag klantade mig förra fredagen och fick åka in till sjukan med foten, går och belastar min andra fot för mycket vilket inte alls är bra med tanke på att jag har både plattor och skruvar där inne. Nog om fötter, sitter i skolan just nu i alla fall, va uppe tidigt i morse och tog bussen in för två lektioner idag. Känns skönt att pendla faktiskt men visst alla mornar är inte lika roliga haha, skönt i alla fall och komma hem till Adam, sängen där hemma och alla sina grejer varje dag.

Min tanke va att börja blogga lite bättre nu när jag ändå sitter och åker buss ca 3 timmar om dagen, men eftersom att min dator har krånglat och jag inte kan använda den om inte laddsladden sitter i så fungerade inte min plan med att blogga på bussen så värst bra, typiskt haha! Får hitta en tid till att lämna in datorn och se över om det kan vara batteriet som det är knas på. Men försöker få in tid till att hålla bloggen uppdaterad så gott jag kan i alla fall, bättre kommer det bli.

Hörs lite senare, ska slänga upp ett litet tips till er då tänkte jag :)

IMG_2763.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>