Oplanerat!


Hejsan och godmorgon :)

Fredag idag, äntligen! Längtat tills idag och lite helg trots att jag jobbar i helgen men det är bara några timmar. Igår fick jag hoppa in och jobba hela kvällen vilket inte va planerat men det gick bra att ta sig upp till skolan idag på morgonen ändå. Skön skoldag idag, resurstid vilket innebär att man får sitta och jobba med lite sånt som man kanske har efter sig eller vill jobba vidare på.

Dagens planer är inte så mycket, en riktigt myskväll med mitt hjärta framför idol med massa gott väntas senare ikväll. Såna fredagskvällar älskar jag, inte flänga iväg eller festa, utan bara mysa och va med den man tycker om, det är kvalite´ för mig hihi :)

Önskar er alla en riktigt trevlig helg!

Vill passa på och tipsa om denna toppen här nedanför, supersnygg ifrån Bikbok!

IMG_2823.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>