Tävling på instagram!


Hej söta!

Måndag och ny vecka igen, helgerna går så himla fort fast det gör ju faktiskt veckorna också. Sitter i skolan nu i alla fall, har inget speciellt idag men tog bussen in en sväng ändå. Jobbat hela helgen men nu är jag ledig i två veckor, nästa helg så ska faktiskt jag och Adam åka till Köpenhamn och bo på hotell, ska bli riktigt mys så nu har jag en liten morot framför mig att se fram emot denna veckan!

Denna veckan är en lugn skolvecka, som alla de tidigare, sovmorgon varje dag och endast två lektioner om dagen. I morgon ska jag till frissan, inte bestämt helt än vad jag ska göra med mitt hår men det lutar mot att bli lite mörkare. Kommer bild i morgon på resultatet :)

Tänkte tipsa er om att jag har en tävling på min Instagram där ni kan vinna en valfri bikini hos In-Tense.se ”reglerna” är enkla så in på Instagram; michelleeriksson96 för att vara med och tävla!

IMG_3103-0.png

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>