Bloggen halkar efter…


Hejsan på er, va ett tag sedan…

Inte bloggat pga att jag skaffat mig lösnaglar, fast njaaaae… Haha men första gången jag sitter och skriver ett blogginlägg med lite längre naglar – Funkar väl sådär 😉

Mitt bloggande har legat på hyllan ett tag, haft annat och känt att jag velat koppla bort den lite. Men nu saknade jag den lite så tänkte att jag sätter mig och trycker här på tangentbordet och försöker få ihop nått till min älskade blogg som jag prioriterar mest i mitt liv just nu…. Haha! Ska iväg och jobba en liten stund, ska då passa på att ta med mitt packet hem som ligger inne på postavdelningen och väntar på mig – 4 klackskor mmmmh 😀

Visar bild imorgon på alla!

Kram kram och jag borde faktiskt ta tag i mitt bloggande för konstigt nog håller ni min blogg på topplistan och tusentals klickar sig in här, kanske ihop om att den ska uppdateras eller? 😉

IMG_1925.PNG

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>