Lugn vecka!


Hejsan bloggen, läsarna och datorn som jag nästan glömt bort att jag har haha…

Sitter hemma i lägenheten, Adam jobbar, jag är ledig, alla julstjärnor lyser så fint i lägenheten och det är frostigt ute. Hoppas på lite snö snart faktiskt! Tänkte blogga lite innan jag ska bort och ge mamma en julemacka på jobbet med julskinka, gräddost och julbröd – Snäll unge 😉

Har en lugn vecka framför mig nu, vart ledig i två dagar och åker till skolan i morgon för endast två lektioner. Sitter och funderar på om jag ska lämna in och laga min dator typ idag eller imorgon så jag verkligen kan börja blogga på ordentligt, hade ju vart skoj! Just nu går den bara använda om laddsladden sitter i så kan inte blogga på exempelvis bussen varje morgon och eftermiddag när jag ska till och från skolan, det är ju verkligen grym bloggtid. Måste fixa det :)

Hoppas  ni får en härlig vecka sötnosar!

Ponnyn får stå för bilden idag, nyklippt i sitt nya fina täcke.

IMG_4067.JPG

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>